SEMRA YAVUZ ARSLAN DİŞ KLİNİĞİ HİZMETE AÇILDI

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Diş Hekimi Semra Yavuz Arslan 2008 yılından itibaren Gerede ilçesinde kendi kliniğinde hizmet verdiğini, 15 yıllık hekimlik tecrübesini artık Bolu Merkez’de sürdüreceğini belirterek, kliniklerinde implant, Ortodonti (Diş Teli) Diş Eti Hastalıkları , gülüş tasarımı başta olmak üzere tüm diş sağlığı hizmetlerinin sunulacağını söyledi.  

BÜTÜN TEDAVİLER BÜYÜK PROFESYONELLİKLE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR 

Diş Hekimi Semra Yavuz Arslan, ağız ve diş sağlığı konusunda yeni gelişmeleri ve teknolojileri yakından takip ettiklerini vurgulayarak,  

“İzzet Baysal Anadolu Lisesi mezunuyum. Boluluyum. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdim. 15 yıldır diş hekimliği yapıyorum. Daha çok estetik üzerine çalışıyorum. Estetik lamineler, tel tedavisi, ortodonti tedavisi, plaklarla ortodonti tedavisi bunlar üzerine çalıştım. İmplant tedavisinde de eğitimim var. İnsanlar artık çok daha bilinçliler estetiğin sadece dış görünüşle alakalı olmadığı ifadenin de gülüşün de çok değerli olduğunu öğrendiler. Sadece estetik değil aynı zamanda fonksiyon da kaybetmek istemiyorlar. Diş sağlığını da kaybetmek istemiyorlar. Bu nedenle lamine tedavimiz var. Diş dokusuna çok fazla zarar vermeden uyguluyoruz. Ağız ve Diş Sağlığı alanında  yeni teknolojileri ve yöntemleri yakından takip ediyoruz. İnsanlar önceden çok büyük şehirleri tercih ediyorlardı ama şuan da biz, orada yapılan tüm tedavileri burada büyük profesyonellikle karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.

Özel Semra Yavuz Arslan Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda Öztürk Apartmanı No:1 403. Sokakta Bolu halkına hizmet verecek.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

2 yorum yapılmış

  • Mustafa Yılmaz (1 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevim Özer (1 yıl önce)
    Bolu'ya hayırlı olsun...
    0
    0
    Yanıtla
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir