Seben'e 25 milyonluk dev yatırım

Seben'e 25 milyonluk dev yatırım
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu’nun tarımsal üretimde kaderini değiştirecek Seben sulu tarım projesinden güzel haberler gelmeye devam ediyor. Seben Gölü’nde DSİ tarafından sürdürülen sulama projesinin devamında Tarım ve Orman Bakanlığından yapılacak ödenek aktarımı hakkında müjdeli haberi Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak sosyal medya hesabından duyurdu.  

SEVDAMIZ SEBEN

Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak bakanlık kalanlıyla yapılacak ödenek aktarımı için sosyal medya hesabından şu bilgilendirmeyi yaptı:

“2021 Yılı Yatırım Planına Göre Seben Gölünden Seben Ovasını Sulama Projesi için 25 Milyon ödenek aktarımı yapılacağının müjdesini siz kıymetli hemşerilerimle paylaşmak isterim. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Fatih METİN'e, Milletvekillerimiz Arzu AYDİN ve Fehmi KÜPÇÜ'ye dönemin Bolu Ak Parti İl Başkanı Nurettin DOĞANAY'a ve mevcut İl Başkanımız Suat GÜNER'e şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ederim... SEVDAMIZ SEBEN...

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir