Seben için geliyorlar

AK Parti Seben İl Genel Meclisi adayları İsmail Akman ve Ali Fidan, 31 Mart Seçimlerinden önce gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Seben için geliyorlar
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

31 Mart Yerel Seçimlerine günler kala saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Seben İl Genel Meclis adayları İsmail Akman ve Ali Fidan, vatandaşların desteğini almak için gece gündüz saha çalışmalarını sürdürüyor. Seben'in AK Parti döneminde önemli yatarımlar aldığını belirten AK Parti Seben İl Genel Meclis adayları, Sebenli vatandaşların AK Parti'ye olan destek ve güvenlerini sahada çok net hissettiklerini belirtiyor. Seben'in İl Genel Meclisi'nde güçlü bir şekilde temsil edilmesi için AK Parti çatısı altında gönül birliği kurulmasının önemli olduğunu söyleyen İsmail Akman, “Seben, AK Parti döneminde büyük bir atılım içerisine girdi. Sebenli hemşehrilerimiz bunu çok iyi biliyor.  Bu ivmenin devam etmesi için, yatırımların artması için dün olduğu gibi bugün de AK Parti'ye destek olacakalarını söylüyor vatandaşlarımız. Sahada karşılaştığımız durum bizleri hayli mutlu ediyor.  Sebenli vatandaşlarımıza destekleri için gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir