Seben Gençlik Ofisi açıldı

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Seben’in genç Başkanı Fatih Kavak ilçe yatırımlarına katkı sağlamaya devam ediyor. Seben’de Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Seben Belediyesi’nin ortak girişimleri ile yapılan Bolu Gençlik Merkezi’ne bağlı Seben Genç Ofisi'n açılışı dün yapıldı. Binlerce öğrencinin ve gencin istifade edebileceği Seben Genç Ofisi’n içerisinde; Bilişim Sınıfı, Kütüphane, Fitnees Salonu, Müzik Odası, Şark Odası ve kantin bulunuyor. İzzet Baysal Vakfı’nın 131. Eseri olan Seben İzzet baysal Yüksekokulu’nda 360 öğrencimiz bulunmaktadır. Toplamda ilçemizde 600 öğrenciye sahibiz. 600 öğrencimiz ve kendini genç hissedenlere, öğrencilerin derslerinden fırsat bulduğu boş zamanlarında keyifli vakit geçirebileceği merkezin halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

HEM ÖĞRENCİLERİMİZİN HEM SEBEN HALKIMIZIN BURADAN İSTİFADE ETMESİNİ TAVSİYE EDİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Suat Güner açılışı yapılan tesisle ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

Hem Seben halkımızın hem de Seben İlçemizde misafir ettiğimiz öğrenci kardeşlerimizin faydalanabileceği sosyal belediyecilik örneği olan bu tesisimizin açılışını gerçekleştirdik. Kıymetli Belediye Başkanımızın yaptığı ve yapacağı projelerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Hem öğrencilerimizin hem Seben halkımızın buradan istifade etmesini tavsiye ediyoruz. Bu projenin diğer ilçelerimizde ve şehirlerimizde örnek olmasını diliyoruz.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir