Sanayi kavşağında zincirleme kaza... 1'i ağır 9 yaralı

Bolu'da D-100 karayolu İzzet Baysal Sanayi Sitesi mevkiinde zincirleme kaza meydana geldi. 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 5'i çocuk 9 kişi yaralandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan 5 çocuktan 3 yaşındaki çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Sanayi kavşağında zincirleme kaza... 1'i ağır 9 yaralı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Kaza, İzzet Baysal Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul istikametine seyreden Murat K. idaresindeki 06 CIF 952 plakalı araç, Emin P. idaresindeki 14 EM 588 plakalı araç, Hüseyin A. idaresindeki 10 AIF 101 plakalı araç ve Mehmet S. yönetimindeki 14 GL 947 plakalı araç birbirine çarptı.

Meydana gelen zincirleme kazada Mehmet S. yönetimindeki otomobilde bulunan 5’i çocuk 8 kişi ile dİğer aracın sürücüsü Murat K. yaralandı. Çevrediklerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 9 kişinin yaralandığı kazada, yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar arasında bulunan 3 yaşındaki çocuğun hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir