şampiyon karateci ve wushucudan Güler'e ziyaret

Antalya'da bu sene düzenlenen Okul Sporları Türkiye Karate Şampiyonasında 34 kilogramda şampiyon olarak İtalya'nın Venedik şehrinde düzenlenecek WKF Gençlik Liginde milli takım kadrosunda mücadele ermeye hak kazanan sporcumuz Ceren Bağcı ve Wushu Balkan üçüncüsü sporcumuz Alperen Utku il müdürümüz Emrullah Güler'i ziyaret etti.

şampiyon karateci ve wushucudan Güler'e ziyaret
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Antalya'da bu sene düzenlenen Okul Sporları Türkiye Karate Şampiyonasında 34 kilogramda şampiyon olarak İtalya'nın Venedik şehrinde düzenlenecek WKF Gençlik Liginde milli takım kadrosunda mücadele ermeye hak kazanan sporcumuz Ceren Bağcı ve Wushu Balkan üçüncüsü sporcumuz Alperen Utku il müdürümüz Emrullah Güler'i ziyaret etti. Karate İl Temsilcisi Prof. Dr. Halit Karatay ve kurum antrenörleri İbrahim Damar ile Emrah Sarıcaer'in de hazır bulunduğu ziyarette Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler yapılan görüşmenin ardından başarılı sporculara hediye takdim ederek başarılarının devamını diledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir