Saldırı anları güvenlik kameralarına yansıdı...Babasını korumak için kurşunların önüne atladı

Bolu’da pompalı tüfekle 1 kişinin ölümüne ve 2 kişinin yoğun bakıma kaldırılmasına neden olan olayın güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde, hayatını kaybeden Erhan Üreten’in, babasına kurşun gelmemesi için silahın önüne atladığı görüldü.

Saldırı anları güvenlik kameralarına yansıdı...Babasını korumak için kurşunların önüne atladı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da dün öğle saatlerinde İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi'nde aralarında alacak-verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Erhan Üreten, Ersan Üreten ve babaları Ekrem Üreten ile enişteleri Kenan Ü. ve oğlu Taner Ü. arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine enişte Kenan Ünen aracında beklettiği pompalı tüfek ile baba ve oğullarına ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği 3 kişi kanlar içinde yerde kalırken ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erhan Üreten, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken kardeşi Ersan Üreten ve babası Ekrem Üreten’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu Kenan Ü. kısa sürede yakalanırken olayla bağlantısı olan oğlu Taner Ü.'nün de teslim olduğu öğrenildi.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERALARINDA 

1 kişinin öldüğü ve 2 kişinin yoğun bakımda kaldığı olay güvenlik kameralarına yansıdı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasının ortaya çıkan görüntülerinde Taner Ü.'nün Ekrem Üreten ve oğullarıyla tartıştığı görüldü. Sonrasında araçta bekleyen babası Kenan Ü.'nün araçta bulundurduğu pompalı tüfek ile geldiği görüldü. Taner Ü. silahla gelen babasını engellemeye çalışırken pompalı tüfekle Ekrem Üreten’e bir el ateş eden Kenan Ü.'nün önüne oğlu Erhan Üreten atladı. Kameralara, hayatını kaybeden Erhan Üreten’in,  babasına kurşun gelmemesi için silahın önüne atladığı yansıdı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir