Sağlık Panayırında ücretsiz sağlık taraması

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Anıtpark’ta düzenlenen Sağlık Panayırının açılış kurdelesini Vali Aydın Baruş, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Ünal, AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Arslan Kağan Arslan, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman kesti.

Daha sonra Bolu Valisi Aydın Baruş ve beraberindekiler, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki kuruluşlar tarafından açılan standları gezerek Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol’dan bilgi aldı.

Halk da panayıra yoğun ilgi gösterdi. Akupunktur, ergoterapi, kardiyoloji, dahiliye, göz, çocuk sağlığı, gebe okulu, menapoz okulu, anne sütü, yaşlı sağlığı merkezi, tütün ile mücadele, obeziteyi önleme, diyabet, karbonmonoksit zehirlenmeleri, Ketem, kanser, evde sağlık hizmetleri, ağız ve diş sağlığı,  toplum ruh sağlığı merkezi, Amatem, sağlık teknolojileri, 112 ve ilkyardım, organ bağışı, akılcı ilaç kullanımı stantlarında halka ücretsiz sağlık taramaları yapıldı. Panayırda ayrıca sağlık tiyatrosu etkinlikleri, resim ve ürün sergileri, kan bağışı, kök hücre bağışı stantları da açıldı.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir