Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Demirkol'a destek olmak için Bolu'ya geliyor

Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol'a destek olmak için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yarın Bolu'ya geliyor. Koca Bolu'da esnaf ziyareti yapacak ve Şehir Hastanesinin projesini açıklayacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Demirkol'a destek olmak için Bolu'ya geliyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ülkemizde taraflı tarafsız herkesin çok sevdiği Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Belediye Başkan Adayı Do. Dr. Muhammed Emin Demirkol için sahaya iniyor.

Yarın ilimize gelecek olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca esnaf ziyaretlerinde bulunacak. Uzun yıllar beraber mesai yaptığı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol için vatandaşlardan destek isteyecek olan Bakan Koca Bolu'ya eli boş gelmiyor.

Sağlı alanında bölgende önemli bi yere sahip ilimize yapılacak olan 600 yataklı Bolu Şehir Hastanesinin projesini Bakan Fahrettin Koca bizzat kendisi açıklayacak. Bilindiği üzere daha önce Karacasu yolunda Şehir Hstanesi için planlanan Belediyeye ait arazi Tanju Özcan tarafından satılmıştı.

Yeni yapılacak hastane ile ilgili bilgi veren Başkan Adayı Demirkol, "İlimize yapılacak olan 600 yataklı Şehir Hastanesi en son teknolojiyle donatılmış tıbbi birimler, uzman sağlık personeli ile hizmet verecek. En üst düzeyde hasta bakımı en üst düzeyde hasta konforu sağlanacak. Acil servis, poliklinikler, ameliyathaneler ve yoğun bakım üniteleri ise son teknolijiyle donatılacak. Sayın Bakanımız tüm detayları kendisi bizzat açıklayacak. Bizim tek derdimiz var. Oda yaşadığımız bu toprakların insanına hizmet götürebilmek. " şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • güven (1 ay önce)
    BOLU EMİN ELLERDE..BOLU KAZANACAK
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir