Sağanak yağış sınavında sınıfta kaldık

Sağanak yağış sınavında sınıfta kaldık
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş sağanak yağışla birlikte başta Bolu Merkez, Dörtdivan, Yeniçağa, Gerede ve Mengen ilçeleri olmak üzere vatandaşın can ve mal güvenliğini riske atan sel felaketinin etkisi hakkında değerlendirme yaptı. Örnekbaş sel felaketinin verdiği zararın artmasının nedenini yetersiz altyapı olduğunu vurguladı.

ALTYAPI SORUNU ORTAYA ÇIKMIŞTIR

Örnekbaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “Bilindiği gibi yaklaşık bir haftadır ülkemiz sağanak yağış durumu ile karşı karşıya kalmıştır. Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağışla ilgili gerekli bilgilendirmeleri yapmış vatandaşlarımıza tedbir uyarısında bulunmuştur. Ülkemizin neredeyse tamamında olduğu gibi Bolu’da ve ilçelerimizde sağanak yağış sebebiyle maalesef sel felaketleri meydana gelmiştir. Sel felaketinden birçok vatandaşımız zarar görmüş, mal ve can güvenliği tehlike altına girmiştir. Yaşanan bu acı olaylar maalesef ülkemizde Ak Parti hükümetinin ve yerel yönetimlerinin şehrin altyapısını planlamada ne kadar eksik ve yanlış uygulamalar gerçekleştirdiklerini gözler önüne sermiştir. Bolu İli maalesef sağanak yağış sınavında sınıfta kalmıştır. Biz İYİ Parti olarak vatandaşımızın hayat kalitesinin yükselmesi daha yaşanabilir ve güzel bir ülke, daha yaşanabilir güzel bir Bolu için çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. İnanıyoruz ki yaşanan bu felaket bizlere ders olmalı ve gerekli tedbirler alınmalıdır. Olası bir felaket karşısında vatandaşımızın can ve mal güvenliğine öncelik verilerek bu problemler ortadan kaldırılmalıdır.

GEÇMİŞ OLSUN

Sağanak yağışın sele dönüştüğü Bolu merkez, Dörtdivan, Yeniçağa, Gerede ve Mengen ilçelerimizde zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Biz İYİ Parti olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

2 yorum yapılmış

  • Glserenolpan (4 yıl önce)
    Çiçek dikmekle olmuyormuş. Önce altyapı gerekiyormuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • HamzaAltunkesen (4 yıl önce)
    Zarar gören tüm Bolu ve ilçelerdeki hemşerilerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun amin
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir