Sabah Mesaisinde Yüksek Tempo

Yeni sezon hazırlıklarını Karaçayır Tesisleri'nde sürdüren Boluspor, günün ilk antrenmanını saat 09.30'da Teknik Direktör Daniel Farrar ve yardımcılarının yönetiminde gerçekleştirdi.

Sabah Mesaisinde Yüksek Tempo
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Haber: Barış GÜZELTÜRK
Yaklaşık iki saat süren sabah idmanında futbolcuların istekli ve hırslı görüntüsü dikkat çekti. Antrenman, ısınma hareketleriyle başlarken, kaleciler takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Daha sonra istasyon çalışmaları yapan kırmızı-beyazlı ekip, top çalışmalarıyla tempoyu artırdı. İdmanın son bölümünde ise pas ve şut organizasyonları üzerinde durularak hücum varyasyonları çalışıldı.
Kaleciler dışında 22 oyuncunun yer aldığı antrenmanda Deniz, hafif rahatsızlığı nedeniyle çalışmaya katılmazken, Erdem Can ise devam eden sakatlığı sebebiyle idmanda yer almadı. Teknik Direktör Daniel Farrar ve ekibinin oyuncularla yakından ilgilendiği antrenmanda yüksek tempo dikkat çekerken, Boluspor yeni sezon hazırlıklarını bugün saat 17.30'da Karaçayır Tesisleri'nde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek.
Bir Yerli İsim Daha Geliyor
Boluspor’un 1.Ligin iddialı takımlarından Bursaspor’dan yerli bir oyuncuyu kadrosuna kattığı öğrenildi. Bu ismin de akşam idmanında yer alması beklenirken, yabancı transferinde de anlaşılan isimler var. Bu isimler de takıma kısa sürede katılacak.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir