Saadet Partisi'nden Dert Duvarı

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Cihan SAKAOĞLU-KAMERA: Barış ESKİCİOĞLU 

Bolu Saadet Partisi Gençlik Kolları, insanların dertlerine ortak olmak için dert duvarı isimli bir stant kurdu. Bolu’nun en işlek caddelerinden olan İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan stantta insanlar dertlerini yazarak röportaj verdi. Bolu Saadet Partisi İl Başkanı İsa Sayın da standı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Basına açıklamalarda bulunan Başkan Sayın şu ifadeleri kullandı:  

‘’Bugün Bolu’muzun ana caddesinde gençlik kollarımızın organize ettiği dert duvarı standının önündeyiz. Burada parti olarak bizim amacımız insanların bu sıkıntılı dönemde onların en azından dertlerine ortak olmak, onların dertlerini paylaşmak en azından bir nebze nefes almalarını sağlamak üzere burada gençlik kollarımızın organizasyonu ile bir dert duvarı açmış durumdayız. Bizim parti olarak önceden beri üzerinde durduğumuz bir konu var. İnsanlar Türkiye’de maalesef belli ittifakların üzerine yoğunlaşarak bir nevi kutuplaşma ortamı oluşturuluyor. Ama biz özellikle bu sıkıntılı dönemde hem ekonomik hem sosyal sıkıntılarımızın olduğu dönemde insanlarımızın geçim derdine dikkat çekmek istiyoruz. Pandeminin yanında ekonomik ile sosyal sıkıntılarımız da var. Bu yüzden genel merkezimizin başlattığı bir kampanyayla bir geçim ittifakı kampanyası başlattık. Biz partiler olarak seçim zamanı belki ittifak yapabiliriz ama şu anda halkımızla bir geçim ittifakı yapmak, onların derdini dinlemek problemlerine bizim bulduğumuz çözümleri onlara aktarmak üzerine böyle bir çalışma yapıyoruz. Bugün de Bolu’da çok güzel bir gün insanların da ilgisi gerçekten bizi mutlu ediyor. Sizlere de standımızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum.’’ 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir