Resim Yarışması başvuruları başladı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, “3. Üniversite Öğrencileri Resim Yarışması” düzenliyor. Bunun için başvurular başladı.

Resim Yarışması başvuruları başladı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Türkiye çapında gerçekleştirilen olan resim yarışmasına bütün üniversitesi öğrencileri katılabilecek. Genç sanatçı adayları desteklemek, yeni ürünler ortaya koymalarını sağlamak ve Çağdaş Türk Sanatına katkıda bulunmak amacıyla “3. Üniversite Öğrencileri Resim Yarışması” gerçekleştiriyor.

Yarışmaya son başvurular 04 Ekim 2024 olup, birinciye 15 bin TL, ikinciye 10 bin TL, üçüncüye 6 bin TL, 3 adet mansiyon 3 bin TL, 3 adet jüri özel ödülü 2 bin TL. 

Katılım koşulları

Yarışma konusu serbesttir. Yarışmaya, Türkiye Cumhuriyeti Üniversitelerinde kayıtlı ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri (yabancı uyruklu öğrenciler de dahil) ile son iki yıl içerisinde bu programlardan mezun olanlar katılabilirler. Yarışmaya gönderilen eserlerin Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine aykırı olmaması gerekir. Katılımcıların eserleri ile birlikte, öğrenci ise öğrenci olduklarına dair son 1 ay içerisinde alınmış öğrenci belgelerini, mezun ise mezuniyet tarihini gösteren onaylı belgelerini de göndermeleri gerekmektedir.

 

Yarışmaya katılım koşulları, belgeler ve ayrıntılı bilgilere Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin resmi internet sitesinden ulaşılabilecek. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir