Rektör Yiğit'in ilk icraatı İhsan Ağcan'ı göndermek oldu.... Bolu halkı bunu beğendi

Geçtiğimiz hafta BAİBÜ'nün yeni Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Faruk Yiğit'in ilk icraatı, Genel Sekreterlik koltuğunda oturan İhsan Ağcan'ın görevine son vermek oldu. Ağcan'ın yerine eski rektör Mustafa Alişarlı döneminde rektör yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. Coşkun Karaca atandı.

Rektör Yiğit'in ilk icraatı İhsan Ağcan'ı göndermek oldu.... Bolu halkı bunu beğendi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle BAİBÜ'ye rektör olarak atanan Prof. Dr. Faruk Yiğit'in ilk icraatı, Bolu kamuoyunda sıkça tartışılan isim olan İhsan Ağcan'ın görevine son vermek oldu. BAİBÜ Genel Sekreteri olarak görev yapan İhsan Ağcan'ın yerine, eski rektör yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca atandı. “Yapılan görev değişikliği Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin resmî web sayfasında da yer aldı. Genel Sekreter Vekili olarak Prof. Dr. Coşkun Karaca'nın isminin ve fotoğrafının girildiği görüldü. 

Prof. Dr. Faruk Yiğit'in ilk icraatı Bolu kamuoyu tarafından takdirle karşılandı. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Mehmet KOCAMAN (7 ay önce)
    Gönderilen bu şahıs, sanki Bolu'-da yaptığı görevlere layık kimse yokmuş gibi belediyede Alaaddin Yılmaz döneminde başkan yardımcılığı, üniversitede genel sekreterlik yaptı. Oradan da az kaldı özel idare sekreterliği için adı geçiyordu. İşin utanılacak tarafı ise Bolunun ileri gelen bir Allah'-ın kulu da çıkıp, -Bolu'-nun bir tane evladı bu işlere layık değil mi, ne oluyor kardeşim?- diyemedi. Aksini iddia eden varsa yazsın!
    %100
    %0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir