"Projelerini bitirememiş, ekonomisi çökmüş, yolsuzlukları tescilli"

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Burak Balaban Facebook hesabında paylaştığı iletide şu ifadelere yer verdi " Bolu : Arsenikli kuyu suyundan kurtulmuş, büyük suya akan kanalizasyonunuzdan kurtulmuş, çevre projelerini bitirmiş, çöpten güneşten elektrik elde eden, büyük kavşaklarını bitirmiş, kenar mahallerinde bile parke taşı döşenmiş, doğalgaz konforunda kavuşmuş, asbestli borulardan kurtulmuş, irili ufaklı onlarca parka kavuşmuş, çehresi değişmiş Bolu. Enkaz edebiyatını bırakıp Bolu'ya hizmet etme zamanıdır... Varsa eksiklik aksaklık düzeltme zamanıdır, 2004 yılında basit bir nikah salonunu bile bitirememiş 350 kişilik düğün salonu yapan büyük vizyon!!! projelerini bile bitirememiş, ekonomik olarak çökmüş, yolsuzlukları mahkemeden tescilli bir belediye bıraktığınızı asla unutmayın...

KİME SÖYLEDİ?

Burak Balaban'ın sosyal medya hesabında paylaşımındaki ifadeleri kim için kullandığı ve iddialarına ne türlü bir cevabın geleceği merak konusu oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir