Polis ekiplerinden kaçamadı aracında uyuşturucu ile yakalandı

Bolu’da polis ekipleri tarafından uyuşturucuya yönelik yapılan operasyon kapsamında bir şüphelinin üzerinden ve aracından 397,20 gram metamfetamin maddesi, 9 adet nervıgesıc 300 miligram sentetik ecza, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı (payp) ele geçirildi.

Polis ekiplerinden kaçamadı aracında uyuşturucu ile yakalandı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve aracılığının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli M.A.T.'nin aracında ve üzerinde yapılan aramalar sonucu 397,20 gram metamfetamin maddesi, 9 adet nervıgesıc 300 miligram sentetik ecza, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı(payp) ele geçirildi.

Şüpheli M.A.T. gözaltına alınmasının ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe, uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir