Polis aileleri Bolu Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği iftar yemeğinde buluştu

Polis aileleri Bolu Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği iftar yemeğinde buluştu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Haber: Gizem ÇELİK

Görüntü: Cennet ÇAKAN - Zeynep Sude YAVUZ 

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıl dönümü sebebiyle Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, Küçük Melek Düğün ve Toplantı salonunda iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe, Bolu Valisi Ahmet Ümit, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Bolu İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Saygılı, siyasi parti ve STK temsilcileri ile aralarında il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda polis katıldı.

 Bolu İl Emniyet Müdürü Selahhatin Aksoy ve eşi Özlem Aksoy konukları kapıda karşıladı. Semazen gösterisi gerçekleştirilirdikten sonra Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından oruçlar açıldı. İftarın ardından Bolu Valisi Ahmet Ümit, polis teşkilatının halkın huzur ve refahını sağlamak için büyük fedakarlık ve cesaret örneği gösterdiğini ifade ederek "Bolu'da suç oranlarının teşkilatımız sayesinde az olduğu göz ardı edilemez bir gerçek" dedi.

Protokollerin konuşmaları ardından Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'un eşi Özlem Aksoy, polis memurlarının eşleri ile Polis Teşkilatı'nın 177. Kuruluş  Yıl dönümü pastası kesildi. 

Polis haftası kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ile görevlerinde başarılı olarak ödül almaya hak kazanan polis memurlarına protokol üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir