Pazarköy çöplük oldu

Pazarköy çöplük oldu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

2012 yılında TBMM Başkanlığı'na sunulan Büyükşehir Belediyesi Kanun Tasarısı'nda büyükşehir statüsü kazanacak 27 ilde bin 32 belde kapatılarak mahalle statüsüne dönüştürülürken, diğer illerde nüfusu 2 binin altına düşen 559 belde de kapatılarak köy statüsüne dönüştürülmüştü. Bu kapsamda Pazarköy'ün belde belediyesi sıfatını kaybetmiş ve Mengen'e bağlanmıştı.

SEÇİM CEZASI MI?

Ağırlıklı seçmen profili Ak Parti etrafında şekillenen Pazarköy çöp sorunuyla karşı karşıya kaldı. Sokak aralarında biriken ve belediyece alınmayan çöpler kötü bir görüntü oluşturdu. Belde halkı Mengen belediyesinden hizmet alamadıklarını söyleyerek sosyal medyada etrafa yayılmış Çöp görüntülerini paylaşarak Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut'a isyan ettiler. Pazarköy halkı Turhan Bulut'a sitem ederek, "Biz hizmet edeceğiz demişlerdi. Buyursunlar meydan yöneticilerin. Söz verdikleri hizmeti etsinler. En azından çöpleri temizlesinler" şeklinde konuştular.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Muratylmaz (4 yıl önce)
    Pazarköyümüz uyuz köpek ve çöp dağları ile doldu taştı Mengen belediyesi hangi partiden olduğu beni ilgilendirmez ama çalışmak zorunda ... Ayrıca belediye seçimlerinde mengen deki tüm mahalle ve köylerinde ikamet edenlerde oy kullanılması daha adil bir seçim olmasını sağlar ....inşallah düzelir bu ümit içindeyiz
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir