Parkta gezen genç kızı bıçakladı

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Olay, dün saat 10.00 sıralarında, Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Karaçayır Parkı'nda meydana geldi. Parkta yürüyüş yapan M.C.'yi, yanına yaklaşan bir kişi, ekmek bıçağı ile bacağından ve ellerinden bıçakladı. Çevredekilerin genç kıza yardıma koştuğu sırada, saldırgan ekmek bıçağını olay yerine atıp, kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri M.C.'ye ilk müdahalede bulundu. Hayati tehlikesi bulunmayan genç kız, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Bacak ve ellerinden yaralanan genç kız tedavisinin ardından taburcu oldu. Genç kız, ifadesinde saldırganı tanımadığını söyledi.

HATIRLAMIYORUM

Olayın ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise, kaçan saldırganı, kimliğini belirleyip yakalamak için bölgedeki güvenlik ve mobese kameralarını incelemeye aldı. Parkın içinde kamera olmaması nedeniyle yakın çevredeki kameraları inceleyen ekipler, eşkal üzerinden saldırganın kimliğini tespit etti. Saldırgan Zeki Kaya dün gece saatlerinde evinde gözaltına alındı. Zeki Kaya'nın, emniyetteki sorgusunda genç kızı tanımadığını, alkollü olduğunu ve ne yaptığını bilmediğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan Zeki Kaya, sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirildi. Zeki Kaya, adliyede gazetecilerin "Neden bıçakladınız?" sorusuna "Hatırlamıyorum", "Tanıyor muydunuz?" sorusuna da "Hayır, tanımıyorum" diye cevap verdi.

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir