Özcan İBD ile buluştu

Altay Boluspor maçını izlemek için İzmir’e giden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İzmir Bolulular Derneği Yönetim Kurulu üyeleriyle buluştu.

Özcan İBD ile buluştu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Boluspor’un neredeyse tüm deplasman maçlarını yerinde izlemeye çalışan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Altay deplasmanına giden Boluspor’u, İzmir’de de yalnız bırakmadı. Maç öncesi kahvaltıda İzmir Bolulular Derneği Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Özcan, Dernek Başkanı Saip Özpenpeci, üyeler Güner Güney, Emin Özpenpeci ve Ertuğrul Turan’la buluştu. Sohbet havasında geçen görüşmede İzmir Bolular Derneği’ni yakından takip ettiğini söyleyen Başkan Özcan, İzmir dışındaki Boluluların mutlaka hemşehri dernekleri çatısı altında buluşması ve birleşmesi gerektiğini vurgulayarak Özpenpeci ve üyelere destek sözü verdi. İzmir’e bir Bolu Evi kazandırmak için çalıştıklarını söyleyen İzmir Bolulular Derneği Başkanı Saip Özpenpeci ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a çalışmalarını ve projelerini anlattı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir