Öyle bir klip paylaştı ki

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden galip çıkan Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı makamında 3. yılını geride bıraktı. Muhalefetin verdiği sözleri yerine getirmemesi ve gereksiz polemiklerle gündeme gelmeye çalışıyor iddiasıyla eleştirdiği Tanju Özcan'ı, AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Burak Balaban sosyal medya hesabından paylaştığı kliple eleştirdi. Balaban'ın klibi "Bolu'nun kaybolan yıllarının 3. yıldönümü..." notuyla paylaması dikkatlerden kaçmadı. 

BÖYLE İCRAAT OLMAZ!

Nilüfer'in,  Böyle Ayrılık Olmaz adlı şarkısının Tanju Özcan'a uyarlandığı klip 'Heba olan yıllara...' ibaresiyle başlıyor. Klipte Bolu Belediyesi'nin hizmet noktasında yetersiz kaldığı yol açma, su taşkını gibi görüntülerin yanı sıra Tanju Özcan'ın bu güne kadar yerine getirilmeyen vaatleri de yer alıyor. Orijinal şarkının nakarat kısmında yer alan 'Böyle ayrılık olmaz' cümlesi klipte 'Böyle icraat olmaz' şeklinde seslendiriliyor.  Özcan'ın Bolu halkına vaadettiği fakat yerine getiremediği projelerin gerçekte yaşanan olayların görüntüleriyle ti'ye alındığı klipte, Bolu Belediye Başkanının ülke gündemine oturan skandal açıklamaları da yer alıyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir