'Oturduğunuz koltukları siyasete karıştırmaktan derhal vazgeçin'....Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Bayrak hangi STK Başkanlarını kastetti?

Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak, Bolu'daki bazı sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları yöneticilerinin siyasete karıştığını söyleyerek duruma tepki gösterdi. Bayrak, sivil toplum kuruluşu yöneticilerine seslenerek "Oturduğunuz koltukları siyasete karıştırmaktan derhal vazgeçin" dedi.

'Oturduğunuz koltukları siyasete karıştırmaktan derhal vazgeçin'....Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Bayrak hangi STK Başkanlarını kastetti?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Zafer Partisi Bolu Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Bolu Belediye Başkan Adayı olan İlkay Bayrak, son dönemde bazı sivil toplum kuruluşu ve oda yöneticilerinin siyasete karıştıklarını belirterek, bulundukları makamların siyaset üstü olduğunu dile getirdi. Bayrak yaptığı açıklamada, “Bolu'daki bazı STK ve meslek odası yöneticilerine sesleniyorum. Sizler farklı siyasi düşüncelerden üyelerin oyları ile o makamlarda oturuyorsunuz. Oturduğunuz koltukları siyasete karıştırmaktan derhal vazgeçin. Eğer siyaset yapmak veya siyasi taraf olmak istiyorsanız, istifanızı verin ve gidin desteklediğiniz partilere üye olun. Sonrasında sahada partiniz adına çalışın. Bakın bu haberektler geçmişte de yapıdı. Halktan nasıl olumsuz tepkiler geldiğini hepiniz iyi hatırlarsınız. Biz de yıllarca o koltuklarda oturduk ama asla siyaseten taraf olmadık. O koltuklar siyaset üstü makamladır” dedi. 

İlkay Bayrak'ın hangi sivil toplum kuruluşu ya da oda yöneticilerini kasttetiği kamuoyunda merak konusu oldu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir