Otoyolda can pazarı....11 ölü 59 yaralı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde 7 aracın karıştığı kazada 11 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Yaralılardan 8'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Otoyolda can pazarı....11 ölü 59 yaralı...
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 3 otobüs bir TIR ve otomobillerin  karıştığı kazanın yaşandığı bölgede yoğun sis olduğu ve görüş mesafesinin çok düşük olduğu belirtildi. 

Onlarca yaralı nedeniyle bölgeye çevre illerden de ambulanslar gönderiliyor. Karayolu İstanbul yönüne doğru trafiğe kapatıldı.

Alınan bilgiye göre, otoyolun İstanbul Dağdibi Mevkiinde  aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı.

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, yaptığı açıklamada, kazada ilk bilgilere göre 11 kişinin hayatını kaybettiğini, 59 kişinin yaralandığını bildirdi.

Vali Karadeniz, yaralıların hastanelere naklinin gerçekleştirildiğini ve ekiplerin bölgedeki çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, CNN TÜRK canlı yayınında kazaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"8 YARALININ DURUMU AĞIR"

Bu sabah 4.45 civarında meydana gelen kazada yaralanan 59 kişiden 8'nin durumunun ağır olduğu bildirildi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir