Ortalık fena karıştı

Bolu’nun tanınan iki siması Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan ve geçmiş dönem AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak sosyal medyada resmen birbirine girdi. İki arasında yaşanan tartışmada hakaretler havada uçuştu.

Ortalık fena karıştı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan ile geçmiş dönem AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yapan Erol Özak arasında tartışma çıktı. Tartışmanın fitilini Özak’ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Ziraat Odası’na ait mısır kurutma tesisi ile yine odaya ait şehir merkezinde bulunan üç atlı binanın atıl vaziyette olduğuna ilişkin iddialar ateşledi. Özak’ın iddialarına Fidan’dan cevap gecikmedi. İkili arasında yaşanan tartışmada hakaretler havada uçuştu.

BOLU İÇİN BÜYÜK KAYIP

İkili arasında yaşanan tartışmada ilk olarak Özak sosyal medya hesabından şu ifadeleri içeren paylaşımda bulundu:

“Bolu'da ziraat odası mısır kurutma tesisini açmadı mısır kurutma yapılamıyor. Ziraat odasının PTT yanındaki bina yaklaşık altı yıldır boş duruyor kira gelirinden Ziraat odasının zararı yaklaşık bir milyon Beş Yüz Bin TL. Dört yıldır mısır kurutma tesisine doğalgaz bağlatılmadı. Bolulu çiftçilerimiz bunu hak etmiyor yazık Bolu için büyük kayıp.

KAMUOYUNUN KAFASINI KARIŞTIRMA, ADAM OL

Özak’ın bu yorumu üzerine Fidan aynı paylaşıma şu sözlerle cevap verdi:

Boş konuşma herkes seni ne adam olduğunu biliyor biz Ziraat Odası olarak her zaman çiftçinin yanındayız mısır kurutma Tesisi açıldığında dökme gazın tonu 4000₺ idi 2021 yılı sonunda tonu 6000₺ ile sezon kapatıldı. Son gelen enflasyon ile bütün fiyatlar %500 zamlandı Şu an dökme gazın ton fiyatı 30000₺ civarında o yüzden Ziraat Odası kurutma yapamaz duruma geldi. Sende sosyal medyadan boş konuşuyorsun insanlar seni adam sanıyor. Herkes bildiği iş hakkında yorum yapsın. Biz çiftçinin yanındayız. Daha önceki yönetimleri de gördük.Yaptığın paylaşım asılsız ve iftiradır. Ayrıca Aksa ile doğalgaz anlaşması imzalandı en yakın zamanda doğalgaz bağlanacaktır.

Boş konuşma herkes senin nasıl adam olduğunu biliyor erol özak ziraat odasının PTT yanındaki yer hakkında yorum yapmışsın yaptığın yorum asılsız.Öztürk yemek bizim kiracımızdı.kendisi yemek işini bıraktı.ve akabinde pandemi başladı.iki seneden fazla sürdü.insanlar ne yapacağını şaşırdı.Bize çok kiracı geldi.Bizim şartlarımıza uygun olmadığı için kiraya vermedik.Bizde öncelik Ziraat Odasının menfaatleri gelir.Ziraat Odası olarak para batırmaya gelmedik.Önceki yönetim kiracılarından hala üçyüzbin TL alacağımız var.Sen onun hesabını sor eski yönetime.iftira atarak çiftçilerimizin ve kamuoyunun kafasını karıştırma ,Adam Ol

BU KAVGA SÜRER 

Bu paylaşım üzerine Özak, Fidan’a şu şekilde cevap verdi:

Ben hiç boş konuşmam durum bu birilerinin seviyesinde de inmem

Ardından bir paylaşımla Fidan’dan şöyle bir cevap geldi:

Herkes senin ne kadar seviyesiz olduğunu biliyor bir şey söylememe gerek yok

Tartışmanın ilerleyen günlerde devam edeceği ve ikili arasındaki atışmaların süreceği düşünülüyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir