Örnekbaş'tan ramazan bayramı mesajı

Örnekbaş'tan ramazan bayramı mesajı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Örnekbaş, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bir ramazanı daha tamamlayıp bayrama eriştik. Ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederiz.

Bayramlar barışma, kaynaşma, kucaklaşma vesilesidir. Bu mübarek günlerde, daha hoşgörülü olmalıyız. Özellikle siyasiler siyasi kulvardaki mücadelelerini bir kenara bırakıp topluma da örnek olmalılar. Mahalli seçimlerde gerilen ortamı yumuşatmak için bir vesile olmalı hatta kalıcı olmalıdır.

Bizler ne kadar iyimser baksak da ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sorunlar halkın dayanma gücünü zorlamaktadır.

7-8 yıldır zorunlu olarak misafir ettiğimiz göçmenler artık sosyal bir sorun oluşturmaktadır. Aynı zamanda ekonomik sorunların da başlıca sebeplerindendir.

Diğer yandan son yılların en büyük ekonomik bunalımın ayak sesleri adeta geliyorum demektedir. Ekonomik göstergelerin en önemlilerinden enflasyon ve işsizlik yükselmekte, üretim ve istihdam azalmakta, ülkemizin lokomotif sektörü olan inşaat sektöründe olağanüstü daralma görülmektedir. Bütün bu olumsuz göstergelere rağmen ülkeyi yönetenler bu göstergeleri hafife almakta köklü tedbirler almakta geç kalınmaktadır.

Bunların acısını maalesef dar gelirliler çekmektedir.

Bir başka yanlışlık hükümetin üzerinde çalıştığı yeni askerlik yasasıdır. Hem ülkenin dört bir yanından kuşatıldığını söyleyeceksin, hem de askerlik süresini kısaltıp orduyu azaltacaksın. Bunun mantıklı bir izahı olamaz.

Böyle bir ortamda idrak edeceğimiz ramazan bayramını kutlar, ülkemize ve İslam âlemine barış, huzur ve refah getirmesini temenni ederiz.”

                                                                                      Ahmet ÖRNEKBAŞ

                                                                                   İyi Parti Bolu İl Başkanı

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir