Örnek projelerini ziyaret ettiler

Örnek projelerini ziyaret ettiler
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Bağışçılar Vakfı’nın destekleriyle pandemi öncesinde Çaydurt Çimento İlkokulu’nda hizmete açılan Minik Eller Atölyesi, okulların açılmasıyla etkin bir şekilde kullanılmaya başlandı. Projeyi hayata geçiren Bolu Bağışçılar Vakfı Yönetim Kurulu da Minik Eller Atölyesi’ndeki gerçekleştirilen eğitim çalışmalarını yerinde incelemek için Çaydurt Çimento İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü İbrahim Yazıcı BBV heyetine, Minik Eller Atölyesi’nde gerçekleştirilen eğitimler hakkında bilgiler verdi. Atölyede verilen eğitimlerin çocukların günlük yaşam pratiklerinde önemli gelişmeler sağladığını belirten Müdür İbrahim Yazıcı, Minik Eller Atölyesi’ni okullarına kazandırdıklarından dolayı Bolu Bağışçılar Vakfı’na teşekkür etti.  

BBV heyeti daha sonra Minik Eller Atölyesi’ni ziyaret ederek, atölyede eğitim alan minik öğrencilerle bir araya geldi. Atölye mutfağındaki eğitime katılan BBV Başkanı Nahit Abak ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gümüş, öğrencilerle bol bol sohbet etti. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir