Orman Bölge Müdürlüğü'nden "Türkülerle Geleceğe Nefes"

Orman  Bölge  Müdürlüğü'nden
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube ve İşletme Müdürleri, Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları ile vatandaşların katıldığı programda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinden Öğr. Üyesi Dr. Can Doğan, Manisa Celal Bayar Üniversitesinden Doç. Dr. Aşkın Çelik, Karabük Üniversitesinden Hüseyin Karataş, Zonguldak’tan Müzik Öğretmeni Erhan Kaskatı, Müzik Öğretmeni Onurkan Kılıç, Karabük’ten Müzisyen Mecit Işık ve Zonguldak’tan Enis Yücel’in oluşturduğu sanatçılar sahne aldı.  

Sanatçıların orman ve ormancılık temaları içeren türküleri söylediği programda Düzce Orman İşletme Müdürlüğünde Konuralp Orman İşletme Şefi olarak görev yapan İsa Kara kendi yazmış olduğu şiiri okudu. Bolu Orman İşletme Müdürlüğünde görevli Müdür Yardımcısı Sinan Çilingir tarafından ormancı türküsü hikâyesi anlatıldı daha sonra salonda ki tüm seyircilerinde katılımıyla ormancı türküsü seslendirildi. Konser sonrası Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban BIYIKLI tarafından sanatçılara plaket ve teşekkür belgesi verildi 

Müzik dinletisinin ardından 2021 yılında yurdumuzun çeşitli yerlerinde çıkan orman yangınlarıyla mücadelede ve yaşanan sel felaketinin yaralarının sarılmasında görev alan Bolu Orman Bölge Müdürlüğü personeline plaket ve teşekkür belgesi verildi. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir