O ilçeler yıl sonunda gaz kullanmaya başlayacak

Bolu’nun ilçelerinde doğalgaz çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Mengen ilçesindeki doğalgaz çalışmalarının yanı sıra Göynük ve Mudurnu ilçesinde de doğalgaz hatları hızla döşeniyor.

O ilçeler yıl sonunda gaz kullanmaya başlayacak
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu ilçelerinde ısınma problemine karşı geleceğe dönük yatırımlar sürüyor. Siyasilerin girişimleriyle birlikte AKSA doğalgaz tarafından başlatılan çalışmalarda Mengen’in ardından Mudurnu ve Göynük ilçeleri de programa alındı. İlçelerde sürdürülen ana doğalgaz hattı döşeme çalışmaları hızla ilerlerken AKSA sertifikalı doğalgaz firmalarını bilgilendirdi.
Yapılan bilgilendirme toplantısında Mudurnu ve Göynük’teki çalışmalar ele alındı. Verilen bilgiye göre iki ilçede Kasım sonuna kadar gaz depo imalatlarının yapılacağı aktarıldı. Depoların kurulmasının ardından ise Mudurnu ve Göynük’te vatandaşların yıl sonunda gaz kullanımına başlayacağı bildirildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir