Nurhan abla gözyaşlarıyla toprağa verildi

Uzun yıllar Bolu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapan Nurhan Yağlıoğlu Yılmaz, tedavi gördüğü Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. Yılmaz’ın cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Nurhan abla gözyaşlarıyla toprağa verildi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Cenazeye, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, gazeteciler, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Bolu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler eski Müdürü Nurhan Yağlıoğlu Yılmaz, sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Nurhan Yağlıoğlu Yılmaz'ın 06 Mayıs Cumartesi öğleden sonra uzun zamandır mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü.

Merhume Nurhan Yağlıoğlu Yılmaz'ın cenazesi Kalıcı Konutlar Camisinde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından Dodurga mahallesinde bulunan mezarlığa defnedildi.

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir