Neslihan bulundu

Neslihan bulundu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Neslihan Gören yaklaşık 15 gün önce "Babama gidiyorum" diyerek evden ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Yürüme engeli olan Hülya Aksoy kızının bulunması için çeşitli yollara başvurmuş ve sosyal medyada kızının kayıp ilanlarını paylaşmıştı. Gözü yaşlı anne 15 gündür belli aralıklarla kızına "Dön" çağrısında bulunmuş ancak bu güne kadar herhangi bir olumlu bir sonuç alamamıştı.

YOL KENARINDA YÜRÜRKEN BULUNDU

Bolu kamuoyunda büyük yankı bulan Neslihan'ın kayıp haberi ve duyarlı bir vatandaşın dikkati kayıp kızın bulunmasını sağladı. Bolu'da Beşiktaş aşkı ile tanınan Cihan Atalay Mudurnu'ya ziyaret için gittiği esnada Mudurnu yolu üzerinde yürüyen yaşları küçük iki tane kız çocuğunu fark etti. Kamuoyundaki haberlerde yer alan resimler ile yolda yürüyen kız çocuklarını karşılaştıran Atalay Tümen kızlardan birinin kayıp Neslihan Gören olduğunu fak etti. Tümen 155 Polis İmdat ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. İhbar yerine polis ekipleri gelene kadar Atalay kız çocuklarını takip etmeye devam etti.  Polisler kayıp Neslihan Gören'i ve yanındaki arkadaşını ailesine vermek üzere teslim aldı.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir