Müzikli Söyleşiler Projesi 100. Yıl kutlamalarında Bolu halkından yoğun ilgi gördü

Piyano sanatçısı Ozan Çoban tarafından hayata geçirilen Müzikli Söyleşiler projesi, 29 Ekim’de Bolu'da “100. Yıl Cumhuriyet Özel” formatı ile sahne aldı. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda salon adeta dolup taştı.

Müzikli Söyleşiler Projesi 100. Yıl kutlamalarında Bolu halkından yoğun ilgi gördü
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Piyano sanatçısı Ozan Çoban tarafından hayata geçirilen,  29 ilde 36 bin çocuğa ulaşarak dünya rekoru kıran Müzikli Söyleşiler projesi, 29 Ekim’de Bolu'da “100. Yıl Cumhuriyet Özel” formatı ile sahne aldı. 

Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda 250 kişiden oluşan Özel Gürtan İlkokulu Çocuk Korosu, cumhuriyet şarkılarını coşkuyla söyleyerek bu mutlu güne değer kattı. Koro şefliğini Murat Karka’nın, ve kurgu danışmanlığını Onur Yamak’ın yaptığı gösteride, solist Özge Acar, Türk bestekar Yalçın Tura’nın “Sevmek Nedir?” adlı eseri ile seyircileri büyüledi. Bolu halkının yoğun ilgi gösterdiği programda salon adeta dolup taştı.

"DAHA GÜZEL BİR DÜNYA İÇİN BU YOLDA EL ELE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Nitelikli müziği ve Türk bestekarları çocuklara ulaştırmayı hedefleyen Müzikli Söyleşiler projesinin kurucusu, piyano sanatçısı Ozan Çoban; “Bu mutlu günde başta Bolu Belediyesi Başkanı Sayın Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Rasim Özdemir, Özel Gürtan İlkokulu’nun Kurucusu Sayın Can Gürtan, Özel Gürtan İlkokulu Müdürü Sayın Celal Arslan, Özel Gürtan İlkokulu Müzik Öğretmeni ve Koro Şefi Sayın Murat Karka, Kurgu Danışmanımız tiyatro Sanatçısı ve Yönetmen Onur Yamak, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker, gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Zeynep Sude Yavuz, Bolu Güzel Sanatlar Lisesi Piyano Öğretmeni Gülay Çoban, değerli dostlarım, solist Özge Acar ve Onur Acar, Demet Köse Butik’in sahibi Demet Köse, sabır ve desteklerden ötürü Ozan Çoban Piyano Sınıfı Ailesi başta olmak üzere, emeği geçen herkese gönülden teşekkürü borç bilirim. Daha güzel bir dünya için bu yolda el ele yürümeye devam edeceğiz” dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

2 yorum yapılmış

  • Ayşe Fulya Maner (6 ay önce)
    Muhteşem. Çocuklarımıza Cumhuriyet 100.yıl kutlamaları için çok önemli anlamlı değerli bir program olmuş . Ayrıca gelecekleri için de çok ufuk açıcı bir etkinlik. Başta pianist Ozan Çıkan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim ve kurluyorum. Devamları dikeğşyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Oya Ersoy. (6 ay önce)
    Bu büyük günde, çok güzel, çok anlamlı bir etkinlik olmuş. Piyanist Ozan Çoban ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir