Muhtarlar Yangına Karşı Bilinçlendirildi

Muhtarlar Yangına Karşı Bilinçlendirildi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Mengen Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde orman yangınlarıyla mücadele ve alınması gereken önlemler hakkında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya köy Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, İlçe Jandarma Komutanı Jnd. Ütgm. Talha Sağlam, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Demir, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gültekin Çetinkaya, Orman İşletme Müdürü Emre Koçak, Mengen merkez ilçe ve köy muhtarı ile azaları katılım gösterdi.  

Katılımcılara orman yangınlarına karşı alınması gerekilen önlemler ve yangın esnasında yapılması gerekilenler, göletlerdeki boğulma vakaları hakkında bilgiler aktarıldı. Ayrıca anız, bahçe temizliği, piknik ateşi gibi orman yangınına sebep olabilecek etkenler üzerine dikkat çekildi. Orman Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan video izlendi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir