Muhtar Adayı Altunyıldız hizmet için geliyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine günler kala Belediye Başkan adaylarının yanı sıra Muhtar adayları da kendilerini tanıtmaya, vaatlerini anlatmaya ve seçmene ulaşmaya devam ediyor. Yukarısoku Mahalle Muhtar Adayı Bülent Altunyıldız, mahallesi için elini taşın altına koyan bir aday olarak öne çıkıyor. Altunyıldız, Yukarısoku Mahallesi için durmaksızın çalışacağını ve mahallesini Bolu’nun gözde mahallelerinden biri yapacağına söz vererek seçmenlerden destek istiyor.

Muhtar Adayı Altunyıldız hizmet için geliyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yukarısoku Mahallesi’nde bulunan İğnesi Bölgesinin mahalle dışında bir bölgeymiş gibi görüldüğünü ve bu sebeple bölgeye hizmetlerin geç ulaştığını ya da hak edildiği halde hizmetlerin gerçekleştirilmediğini belirten Muhtar Adayı Altunyıldız, muhtar olması halinde bu ayrımcılığa son vereceğini dile getirdi. 

Altunyıldız mahalle sakinleri arasında ayrım yapmayacağını ve bütünleştirici bir tavır sergileyeceğinin sözünü vererek, “Sevgili Yukarısoku Mahalle sakinlerim, aramıza yeni katılan dumantepe sitesi sakinlerine hoş geldiniz diyor, aramızda olup sürekli ayrı yermiş gibi muamele gören İğnesi Bölgesi oturanlarına ise hak ettiğiniz ama alamadığınız geciken hizmetleriniz için gereken hassasiyeti göstereceğimden emin olabileceğinizi şahsım adına garanti ediyorum.” dedi. 

“İŞLER ASKIDA KALMAYACAK”

Muhtar Adayı Altunyıldız, mahallesi adına her türlü hizmeti sağlayacağını belirterek projelerini ve çalışmalarını anlattı. Altunyıldız, “Muhtarlık seçimlerinde beni ve ekibimi seçmeniz durumunda en kısa sürede doğalgaz, parke taşı,  asfaltlanmayan bölgelerin tamamlanması, elektrik aydınlatmalarının tamamlanması, çocuklarımızın  oyun alanlarının genişletilmesi ve çeşitlendirilmesi, mahalle olarak oturabileceğimiz bölgelerin  oluşturulması en önemlisi de otobüs seferleri düzeltilmesi ile pazaryerimizin belirlenebilmesi için kime nereye hangi resmi kurumlara başvurular yapılması takip edilmesi sürekli sorgulayarak işlerin  askıda kalmaması adına gereken tüm resmi kurum işlerinin tarafımca takip edileceğinin garantisini vermek için bu mesajı nasip olursa diğer seçimlerde sorgulanabilmek adına kayda geçmesi adına değerli basın mensubu arkadaşlarımla paylaşıyorum.” İfadelerini kullandı. 

“TEMBELLİK SON BULACAK”

Yerel seçimlerin ardından muhtarların tembelliğinin son bulacağını düşündüğünü belirten Muhtar Adayı Bülent Altunyıldız, muhtar adaylarının genç kişilerden oluşmasının da hizmet kalitesine katkı sağladığını belirtti. Altunyıldız tüm adaylara başarılar dileyerek,  

“Tembelliğin son bulacağını düşündüğüm 31 Mart Seçimlerindeki muhtar adaylarının çoğunlukla gençlerden oluşması artık hizmetin bölgesel olarak da muhtarlar vasıtasıyla dile getirilerek valilik, belediye ve il özel idarelerinde muhtarlara odalar tahsis edilmeye başlanmasıyla çok büyük önem taşıdığı hepimizin malumu iken bu seçimlerin hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder hizmet için yarışan herkese başarılar dilerim” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir