Mudurnu'da yayla turizmine yoğun ilgi

Mudurnu'da yayla turizmine yoğun ilgi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Mudurnu'ya bağlı Taşkesti Beldesi  Pürenli Yaylası'na gelen tatilciler, yaylada açan çiğdemler arasında çadır kurarak yaylada konaklayabiliyor. Tatilciler, yaylada açan çiğdemler arasında yürüyüş ve piknik yaparak tatillerinin keyfini çıkartıyor.

Taşkesti Belediye Başkanı Efrayim Özdemir, yaptığı açıklamada, beldeye ait yaylaların doğal güzelliği ve derelerden akan sularla insanı büyülediğini belirterek, "Bölgemizin turizme açılması için projelerimiz var. Doğayı bozmadan çadır, bungalov evler ile insanların yayla hasretlerini giderebilmelerini sağlamak istiyoruz. Yaylalar Taşkesti beldesine 10 kilometre mesafede ve bağlantı yolları yapılmakta. Abant, Akyazı, Nallıhan, İstanbul ve Ankara'ya ulaşım imkânı var." dedi.

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir