Mudurnu'da şatolar tamamlanıyor

Mudurnu ilçemizde bulunan Burj Al Babas Devre Mülk evleri için kurtuluş umudu doğuyor. Kuveytli Üyelerin Avukatı ile görüşme halinde bulunduklarını belirten Müteahhit Firma Sahibi, Sarot Termal Grup Yönetim Kurulu Yetkilisi Mezher Yerdelen, “projenin tamamlanması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Mudurnu'da şatolar tamamlanıyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: Aydın ÖZPELİT

Yapımına 2011 yılında başlanan ve Arap Müşterilerin taksitleri zamanında ödememesi nedeniyle Burj Al Babas projesi sahibi Sarot Termal Grup zor günler geçirdi. Alacaklıların kapıya dayanması nedeniyle üç kez Konkordato ilen eden Sarot Termal Grup Temsilcisi Mezher Yerdelen,  müşterileri ile yeniden anlaşma zemini bulduklarını belirtti. 

Minyatür Şatolar şeklinde inşaa edilen evler nedeniyle Burj Al Babas evleri, özellikle Sosyal Medyada büyük ilgi çekti. Pek çok Sosyal Medya fenomeni buraya gelerek evler üzerinden içerik üretirken, Meduza, Becky Hill, Goodboys tarafından seslendirilen Lose Control adlı şarkının klibi burada çekildi. Klip 107 milyondan fazla izlendi.

Sarot Termal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Yerdelen, “İnşallah en kısa sürede burayı bitirmeyi planlıyoruz” diyerek projeyi bitireceklerinin müjdesini verdi. 

Öte yandan, Sarot Termal Grup yetkilisi Mezher Yerdelen,  “Kuveytli üyelerin avukatı Mehmet Akif Can ile ortak bir protokol taslak hazırlandı, karşılıklı mutabık kalındı. Avukat, İmza için Kuveyt Büyükelçiliğinden randevu bekliyor. Görüşme yaptıktan sonra taraflar imza yapıp, yarım kalan villaların Kuveytli üyelerce avukat hesabına ödeme yapışmasıyla, yüklenici villa inşaatını yapıp, teslim ederek ödemeyi alacak. Kuveytli her üye 50 bin USD dolarını inşaatı tamamlama bedeli olarak ödeyecek ve Şirket karşılığında Burj Al Babas Projesinden villa, daire veya devre mülk verecektir. Şuan üyelerin ve avukatın protokolü imzalamalarını bekliyoruz. Kış şartlarında belki inşaat çalışması olmayabilir ama Nisan gibi başlayabilir”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir