Mudurnu'da mezuniyet coşkusu

Mudurnu'da mezuniyet coşkusu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Okulun kapalı spor salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine, Mudurnu Kaymakamı Efecan Şahin, okul müdürü Dr. Öğretim Görevlisi Nezih Okur, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Mudurnu Kaymakamı Efecan Şahin, burada eğitim gören öğrencilerin okul bünyesinde bulunan 5 bölümden başarıyla mezun olduğunu ifade etti.

Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokul Müdürü Okur ise, Mudurnu'nun milli, manevi ve kültürel özellikleri ile öğrencilerle ilişkisi açısından da Bolu’nun önemli ilçelerinden biri olduğunu dile getirerek, "Okulda beş bölüm ve yedi programdan toplam 157 öğrenci mezun oldu. Gelecek yıllarda okulun öğrenci sayısını artırmayı ve Mudurnu'daki eğitim öğretim seviyesini yükseltmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere diplomaları Mudurnu Kaymakamı Efecan Şahin ve Okur tarafından verildi. Ardından öğrenciler hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusu yaşadı. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir