MOTORİNE ZAM GELİYOR

MOTORİNE ZAM GELİYOR
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle beraber vatandaş benzin ve motorin fiyatlarını tekip etmeye devam ediyor. Gelecek zam ile birlikte motorinin litre fiyatı İstanbul'da 27,87 TL'ye çıkacak.

İSTANBUL'DA MOTORİN FİYATI 27,87 TL

Motorin grubunda 1,93 TL'lik artış, 8 haziran 2022 Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak. Zamlarla birlikte İstanbul'da motorin fiyatı 27,87 TL'den satışa sunulacak. 

Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlnemiş ürün fiyatlarının ortalaması ve dolar kurundaki değişimleri baz alarak rafineriler tarafından hesaplanmaktadır. Bu hesaplamaların sonucunda dağıtım firmalarında uygulanan fiyatlar, serbet piyasa nedeniyle şirket ve kentlere göre değişiklik gösterebilir. 

FİYAT  DEĞİŞİMLERİNİ  VATANDAŞA  AÇIKLAMAYACAK

Tek sendika olan ve EPDK'nın fiyatlarındaki değişimleri açıklayan EPGİS hakkında buluduğu suç duyurusunun ardından sendika dava süreci sona erene kadar akaryakıttaki fiyattaki değişmleri vatandaş ile paylaşmayacağını açıklamıştı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir