Miniklerden Tabiatın Kalbinde Muhteşem Konser....

Hafta sonu, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Arkadaşım Keman Projesi'nde görev alan Bolulu öğrenciler ile Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hatay Kardeş Sesler Korosu öğrencileri Gölcük Tabiat Parkı'nda unutulmaz bir konser verdi.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Hatay Kardeş Sesler Korosu öğrencileri ile Arkadaşım Keman projesi öğrencileri Bolu’da bir araya gelerek 4 gün boyunca farklı etkinlikler düzenledi. Hatay’dan gelen 30 depremzede öğrenci, Bolu’da gerçekleştirilen program çerçevesinde Bolulu öğrencilerle birlikte önce  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde sahne aldı. Abant Gölü Milli Parkı ve Gölcük Tabiat Parkı’nda keman konseri veren küçük müzisyenler, son olarak İzzet Baysal Caddesi’nde birbirinden güzel parçaları Bolu halkı için çaldı. 

Arkadaşım Keman Projesi'nin Koordinatörü olan Bolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Müjde Sarısezen Doğan, konserlerin büyük beğeni ile takip edildiğini belirterek,  "3 gece 4 gün buradaydı misafirlerimiz. Burada onlarla konser etkinliği düzenledik. Bolu’da 3 yıldır devam eden bir keman etkinliğimiz var. Bu 23 Nisan haftasında Hatay’dan bir koro grubuyla iletişime geçtik. Beraber bir konser etkinliği düzenledik. Yoğun katılım ve ilgi vardı. Çocuklarımızı Abant, Gölcük ve şehir merkezine getirdik. Buralarda keman gösterileri düzenledik. Hatay’dan gelen misafir öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Bolu'yu çok sevdi. Depremin acısını yaşamış, bilen iki şehir arasında müzik yoluyla bir dostluk köprüsü kurulmuş oldu" ifadelerini kullandı.  
 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir