MİLLETVEKİLİ AKGÜL, BAŞKAN ÖZCAN’A MİTOMANİ TEŞİSİ KOYDU “BUGÜNE KADAR ÇARPILMADIYSA RABBİMİN ŞEFKATİNDENDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bayram Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, İslam üzerinden siyaset yapmasını eleştiren Milletvekili Akgül, Başkan Özcan’ın ileri derecede mitomani olduğunu söyledi. Bolu’nun vakit kaybedecek lüksünün olmadığını dile getiren Milletvekili İsmail Akgül, Bolu’nun sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların getirilmesi adına yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirtti.

MİLLETVEKİLİ AKGÜL, BAŞKAN ÖZCAN’A MİTOMANİ TEŞİSİ KOYDU “BUGÜNE KADAR ÇARPILMADIYSA RABBİMİN ŞEFKATİNDENDİR”
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

‘BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR’

31 Mart seçimleri sonrası kapılarını herkese açtıklarını ve tüm siyasi partilere Bolu’nun menfaati adına el uzattıklarını söyleyen MHP Milletvekili İsmail Akgül; “Biz seçim sonrası hep Ak Partili hem de Cumhuriyet Halk Partili Milletvekillerimize ve Belediye Başkanlarına elimize uzattık. Bu şehir bizim, bu şehirde biz yaşıyoruz, çocuklarımız yaşıyor, eş dost akrabalarımız yaşıyor, vatandaşlarımız yaşıyor. Bolu’nun menfaatine olan her konuda birlikte hareket edelim dedik. Hala aynı düşünce ve inançtayız. Lakin kafasında farklı siyasi hayaller olan ileri derecede mitomani hastalığına yakalanmış bir Belediye Başkanıyla bunu başarabilmek zor gibi gözüküyor” ifadelerine yer verdi. 

 

‘MİTOMANİ HASTALIĞINA YAKALANMIŞTIR’

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sürekli hayali senaryolar kurduğunu ve uydurduğu, söylediği yalanlara kendisinin de inandığını söyleyen Milletvekili Akgül; “Bu davranış şekli mitomani hastalığının belirtisidir. Özcan, söylediği yalanlara kendisi de inandığından şehrin eksiklerini göremiyor. Bolu Avrupa kenti oldu diyor. Buna kendini inandırıyor. Halkın ve bizlerinde inanmasını istiyor. Nasıl inanalım. Biz sadece bu şehirde yaşamıyoruz. Biz bu şehri yaşıyoruz.  Ve eksikleri yüreğimizde hissediyoruz.  Yapamadığın, sıkıştığın yerde gel, destek iste diyoruz ama bu eksikleri göremediğinden veya öyle bir derdi olmadığından bugüne kadar kapımızı çalmadı” dedi. 

 

‘BAŞKAN ÖZCAN’DAN HİZMET BEKLEMENİN İMKANSIZLIĞINI BİLİYORUM’

Başkan Özcan’ın özellikle İslam üzerinden yaptığı siyaseti de eleştiren Milletvekili İsmail Akgül; “Yaşantısında, davranışlarında İslam’ın, Kuran’an ın kurallara uymayan Başkan, iş siyasete geldiğinde Kuran’ı dilinden düşürmüyor. Bu riyakarlık karşısında bugüne kadar çarpılmadıysa Yüce Rabbimin şefkatindendir. Benim ona tavsiyem, Kuran ve İslam’ı çıkarı ve siyaseti için kullanmasın. Bu halkın kutsallarını siyasetine alet etmesin. Başkan Özcan’dan hizmet beklemenin ne kadar imkansız bir şey olduğunu biliyorum ama bir kerede olsa bizi şaşırtsın ve artık bu şehre hizmet etsin” cümlelerini kullandı.

 

VAKİT KAYBEDECEK LÜKSÜMÜZ YOK’

Bolu’nun vakit kaybedecek lüksü olmadığını dile getiren Milletvekili İsmail Akgül; “Biz vatandaşlarımıza bir söz verdik. Uyamadan, dinlenmeden çalışacağız diye. Seçimin ardından 15 ay geçti ve arkadaşlarımızla birlikte uyumadan, dinlenmeden çalışıyoruz. Genel Kurul çalışmalarından arda kalan zamanları ya Bakanlıklarda yatırımları takip etmekle ya da Bolu’da vatandaşlarımızla birlikte geçiriyoruz. Çok şükür Bolumuz için çok önemli olan AFAD İl Müdürlüğünün yeni yerleşkesinin inşaatına başladık. Birçok ıslah çalışmalarını tamamladık ve bu sene daha önceki yıllarda yaşadığımız sel felaketlerini yaşamadık. Şimdi en önemli önceliğimiz turizm. Köroğlu Dağları Master Planının biran önce hayata geçmesi için çaba harcıyoruz. Biliyoruz ki, Bolu’nun geleceği turizmdir. Rabbimin verdiği bu güzel doğayı turizme canlandırmak zorundayız.  Bu konuda çok güzel bir ivme yakaladık ve başarabileceğime inanıyorum.  Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sağlıklı, mutlu huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.      

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir