MHP heyeti Bolu'da alevileri ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Durak, geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şubesini ziyaret etti.

MHP heyeti Bolu'da alevileri ziyaret etti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şubesini ziyaret eden MHP İl Başkanı İlhan Durak ve beraberinde ki heyeti dernek Başkanı Ramiz Güleç ve dernek üyeleri karşıladı.

DURAK TEŞEKKÜR ETTİ

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP İl Başkanı İlhan Durak; "Kısa bir süre önce faaliyete geçen Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şubesini Merkez İlçe Başkanımız Hakan Aydın ve Belediye Meclis Üyemiz Necdet Çakır ile birlikte ziyarette bulunduk. Kıymetli Gönül dostlarına hoş sohbetleri, samimi muhabbetleri, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Türk Kültürünün mayasını oluşturan, Türk Milletinin ayrılmaz parçası Alevi Canlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir