Mengen'de temel atma töreni ertelendi

Mengen Belediyesi 28 Aralık Perşembe günü düzenleyeceği temel atma törenini ileri bir tarihe erteledi.

Mengen'de temel atma töreni ertelendi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Terör örgütü PKK’nın saldırılarında şehit düşen 12 vatan evladımız ülkemiz başta olmak üzere Bolu’da büyük bir üzüntüye neden oldu. Yaşanan şehit acısı dolayısıyla Mengen Belediyesi bir karar aldı. Belediye Başkanı Turhan Bulut, 28 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Kreş Ve Gündüz Bakımevi ile Park Mengen projelerinin temel atma törenini ertelediğini açıkladı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kreş ve Gündüz Bakım Evi ve Park Mengen projelerimiz için 28 Aralık Perşembe günü gerçekleştirmeyi planladığımız temel atma törenimiz son günlerde yaşadığımız üzücü şehit haberleri ve yas nedeniyle, ayrıca Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin bu konuda göstermiş olduğu ortak hassasiyetten dolayı temel atma törenimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir. Şehit askerlerimize rahmet, ailelerine ve ulusumuza başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir