
Kar yağışına bağlı arızalar nedeniyle bölgede sorumlu dağıtım şirketi SEDAŞ ekipleri tarafından sahada çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü bildirildi. Mevcut ekiplerin yanı sıra, takviye ekiplerin de ilçeye sevk edildiği öğrenildi.
Yoğun hava koşullarına rağmen saha çalışanlarının özverili şekilde çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, ilçede yıllardır devam eden elektrik kesintileri bir kez daha kamuoyunun gündemine geldi. Vatandaşlar, her kış tekrarlanan bu sorunun kalıcı şekilde çözülmesini talep ediyor.
Öte yandan gözler, SEDAŞ yönetiminin 2026 yılına yönelik yatırım ve altyapı planlarına çevrildi. İlçede her yıl yaşanan kar yağışıyla birlikte elektrik kesintilerinin son bulup bulmayacağı, yapılacak yatırımlarla Mengen’in bu kronik sorundan kurtarılıp kurtarılamayacağı merak konusu oldu.































