Mengen'de festival coşkusu

Bolu'nun Mengen ilçesinde düzenlenen 36. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali, protokol üyeleri, aşçılar, öğrenciler ve vatandaşların festival alanına gerçekleştirdiği kortej yürüyüşü ile başladı.

Mengen'de festival coşkusu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu'nun Mengen İlçesinde Bu yıl 36.sı düzenlenen Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali, bando takımı eşliğinde ilçe merkezinden festival alanına gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşün ardından pazar alanında festivalin açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış töreninde Ankara Yenimahalle Belediyesi halk oyunu ekibi halk oyunu gösterisi sundu. Protokol üyelerinin açılış konuşmasının ardından plaket takdimi gerçekleştirildi. Daha sonra protokol üyeleri stantları gezerek çeşitli yöresel ürünlerin tadına baktı. Vatandaşlar festival alanını gezerken, kadınlar arasında yöresel yemek yapma yarışması düzenlendi. Festival 8 Ekim Pazar günü çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilmesinin ardından sonra erecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir