Mengen'de Depremzedeler ilçe sakinleri ile tanıştı

Mengen Kaymakamlığı, Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Mengen'de misafir edilen depremzedeler ile ilçe sakinlerinin tanışıp kaynaşmaları için tanışma etkinliği düzenledi.

Mengen'de Depremzedeler ilçe sakinleri ile tanıştı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Mengen Kaymakamlığı, Kahamanmaraş merkezli deprem sonrası Bolu'ya gelerek yeni hayat kurmaya başlayan depremzedeler için Mengen ilçesinde misafir edilen depremzedeler ile ilçe sakinlerinin tanışıp kaynaşmaları amacıyla tanışma etkinliği düzenledi. Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde, Mengen Aşçılık Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı yemekli etkinliğe, Kaymakam Ekrem Ender Ergün, depremzedeler, daire ve kurum amirleri ile ilçe sakinleri katıldı. Etkinlikte, depremzedelere geçmiş olsun dileklerini ileterek depremzedeleri evlerinde gibi rahat hissettirebilmek, ilçe sakinleri ile yakınlık kurabilmeleri için yardımcı olmak ve depremzedelerin ihtiyaçları için hep beraber çalışacaklarını ifade eden Ergün,  "İlçemiz ilçeniz, evimiz evinizdir. Acılarınızı paylaşıyoruz, yaralarımızı hep birlikte saracağız." dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir