Mehmet Aydın’dan Atatürk’e hakaret eden milletvekiline ve CHP’ye sert tepki

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ülkenin kurucu değerlerine dair ‘alçak’ ifadesi kullanmasına dair basın açıklaması yayımladı.

Mehmet Aydın’dan Atatürk’e hakaret eden milletvekiline ve CHP’ye sert tepki
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ‘Terörsüz Türkiye’ diye adlandırıla süreç devam ederken mecliste bu sürece tek karşı çıkan İYİ Parti’de tepkiler büyüyor. İYİ Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın da sürece dair tepkisini dile getirdi.

“Sözde Atatürkçü CHP’nin milletvekilleri ve Bolu il Başkanı”

Cumhuriyetin kurucu değerlerine ve ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edilmesinin kabul edilemez olduğunu belirten Aydın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Önceki gün Mecliste konuşma yapan İmralı ulağı DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık son konuşmasında, Bu ülkenin Tek kurucu Önderi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret etmiş. Bu memleketin her karışını canı ve kanıyla ödemiş olan Yüce Türk Milletini etnik bölücülük yaparak ve kurucu değerlerimiz üzerinden Türk Milletine ve Tek Kurucu Önder Mustafa Kemal  Atatürk’ e ve silah arkadaşlarına hakaret eden PKK ‘ya terör örgütü diyemeyen Sırrı SAKIK’ ı kınıyorum. Ayrıca Kurucu Önderimiz ve silah arkadaşlarının hakaret eden Sırrı Sakık’a, Kendini her fırsatta ATATÜRK’ ün kurduğu Atatürkçü parti diye tanıtan CHP’ li yöneticilerin ve CHP Bolu İl Başkanının tepkisini görememek bizleri üzdü. Sözde Atatürkçü CHP’nin milletvekilleri ve Bolu İl Başkanı. Atatürk’ ün koltuğunda oturuyorsunuz. Koltuğun hakkını verin. Atatürk’ e hakaret eden bu terör sevicilerine iki çift kelamınız olsun. Atatürk’ ün kurmuş olduğu CHP’nin altı okundan bir tanesinin Milliyetçilik olduğunu unutmayın. Çok şükür mecliste Türk Milletine sahip çıkacak İYİ PARTİ var!”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir