Meclisten Belgin Özer'e vefa

Meclisten Belgin Özer'e vefa
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu’nun tanınmış iş insanlarından olan ve Bolu’ya kazandırdığı değerlerle ismi ön plana çıkan Belgin Özer geçtiğimiz yıl Nisan ayında hayatını kaybetmişti. Belediye Meclis Üyesi Cumhur Bandakçıoğlu tarafından meclise yazılı olarak sunulan Ahmet Fidan ve Tahsin Mert Karagöz’ün imzaları olan teklifte Belgin Özer isminin bir cadde ya da sokağa verilmesi önerildi.

ADINA YAKIŞIR BİR YER BULALIM

Yazılı teklif hakkında açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Belgin Özer ağabeyimiz maalesef aniden hakka yürüdü. Ölümünden çok kısa bir süre önce bizim ziyaretimize gelmiş 35 bin fide bağışlamıştı. Güzel düşünceleri olan bir Bolu sevdalısıydı. Onun isminin evinin yakınlarında bir sokak ya da caddeye verilmesi istenmiş. Bu konuyu imar komisyonuna havale edelim Rahmetli belgin ağabeyimize hangi sokak ya da cadde adına yakışır şekilde  verelim” dedi. Teklif oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Gundogdu (2 yıl önce)
    evinin yakınındaki bir caddeye isminin verilmesinin yanında, cok emek sarfederek ve arazisini de bağışladığı Nilüfer sanat merkezine de adının verilmesi gerekir diye düşünmekteyim. Insaallah bu yönde bir karar da alır belediye meclisimiz.
    0
    0
    Yanıtla
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir