Mart'ta açılma hayalleri suya mı düştü?

Mart'ta açılma hayalleri suya mı düştü?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Salgın tedbirleri sebebiyle aylardır işine ara vermek zorunda kalan esnafı rahatlatacak adımlar ise bir takım kriterler göz önünde bulundurularak atılmaya başlanacak. Normalleşme sürecinde en büyük kriter ise illerin vaka ve aşı oranları olacak. Bu oranlara göre düşük risk grubunda yer alan Bolu'da 8-14 Şubat arasında her 100 bin kişide 44,96 olan vaka sayısı 15-21 Şubat arasında 75,60 oldu. Ani vaka artışında yaşanan durum Bolu’yu yüksek riskli iller grubuna girmesine yol açtı. Mart ayında açılmayı bekleyen esnafın yükselen tablo karşısında gözü İl Pandemi Kurulu’na çevrildi. Bu konuda alınacak karar merakla bekleniyor.

YÜKSEK RİSKLİ İLLER

Bolu dışında yüksek risk grubuna giren diğer iller şu şekilde sıralandı: Çanakkale, Erzurum, Tunceli, Kahramanmaraş, Yozgat, Malatya, Manisa, Kırıkkale, Düzce, İzmir, Bartın, Elazığ, Kütahya, Kırklareli, Kilis, Zonguldak, Niğde, Muğla, Tekirdağ, Kayseri, Adana, İstanbul, Erzincan, Bayburt, Hatay, Ardahan, Edirne, Nevşehir, Yalova, Burdur, Sakarya, Antalya, Artvin, Sinop, Balıkesir, Kocaeli, Mersin, Konya, Aksaray, Amasya, Gümüşhane.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir