MAHKEME SONUCU BELLİ OLDU

MAHKEME SONUCU BELLİ OLDU
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

10 Kasım 2012 tarihinde Van'dan İstanbul'a giden özel bir aracın çeşitli kısımlarında 163 kilo 365 gram eroin saklayarak, öncü ve artçı şeklinde iki araç şeklinde sevkiyat yapmaya çalışan ve aralarında şifreli olarak ''Aşkım'', ''Aşkım seni seviyorum'', ''Gelinlik üzerine oldu mu?'' şeklinde konuşma yapan öncü araç TEM otoyolunda  Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrol amaçlı durdurulmuştu.

''KENDİNİ VURDU''

Uyuşturucu taşıyıcısı Astsubay Özgür Y., tutuklanacağını anlayınca üzerinde bulunan beylik tabancasıyla kendisine ateş ederek olay yerinde kayatını kaybetmişti. Diğer uyuşturucu taciri Abdulselam Irtak ise gözaltına alınmıştı. 

''HASTA KIZIM VAR''

2012 yılından bu yana uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklu yargılanan Abdulselam Irtak, Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yaptığı son savunmasında,

''Suçumu çektiğimi tahmin ediyorum. Hasta bir kızım var ve ona destek, yardımcı olmak istiyorum. Tahliyeme karar verirseniz sevinirim'' ifadelerine yer verdi.

Irtak, Mahkeme heyeti tarafından 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin TL adli para cezasına çarptırıldı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir