Kuyumcuyu soyanlara nefes kesen kovalamaca

Bolu’da polis ekipleri tarafından düzenlenen kuyumcu soygunu tatbikatında kar maskeleri takarak ellerinde silahlarla kuyumcuyu soyan şüpheliler yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı.

Kuyumcuyu soyanlara nefes kesen kovalamaca
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Büyükcami Mahallesindeki Yukarı Çarşı’da kuyumcu soygunu tatbikatı düzenlendi. Senaryo gereği kar maskeleri takarak ellerinde tabancayla kuyumcuya giren şüpheliler altınları çalarak olay yerinden hızla kaçtı. İhbar üzerine bölgeye Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele şube müdürlüklerine bağlı ekipler sevk edildi. Polis ekipleri tarafından kentin giriş ve çıkışlarında tedbir alınırken kuyumcu dükkanının çevresindeki tüm cadde ve sokaklara ekipler yönlendirildi. Kuyumcunun çevresinde güvenlik şeridi çekilirken şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Hafif ticari araçla kaçan üç şüphelinin içerisinde bulunduğu aracın tespit edilmesinin ardından ekipler bölgeye sevk edildi. D-100 karayolunda şüpheliler ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Polis ekipleri tarafından önü kesilen araçtan indirilen şüpheliler gözaltına alındı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir