Kurban Bağış Fiyatı Belirlendi

Kurban Bağış Fiyatı Belirlendi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Belediyesine bu sene yapılacak olan kurban bağış bedeli belli oldu. Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, 2 bin 200 TL olarak belirlenen bağışın Bolu Belediyesi'ne yapılmasını dile getirdi.

Kurban Bayramı öncesinde Bolu Belediyesi, kurban bayramı öncesinde bu yıl da Bolulu hayırseverlerden kurban bağışı almaya başladı. Bağış ile alakalı konuşma yapan Belediye Başkanı Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, bu sene kurban bağışı bedelinin 2 bin 200 TL olduğunu açıkladı. Konuşmasının devamında, 

''Kurban bağışlarını Bolu Belediyesi aracılığıyla yapmak isteyen vatandaşlarımız, 444 26 58 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden bizlere ulaşırlarsa gerekli İBAN numaralarını kendileriyle paylaşacağız'' açıklamalarında bulundu. 

''Bağışlar ve Bilgilendirme için Valilik Meydanı'nda ve Belediye Meydanı'nda 2 Stant Açılacak''

Vatandaşların yapılacak olan bağışlar hakkında bilgi alabilmeleri için Valilik Meydanı'nda ve Belediye Meydanı'nda 2 stant açılacağı ve halkın kendilerine olan güvenine değinen Özdemir,

''Biz 2019 yılından itibaren her yıl kurban bağışı paylarında rekor kırdık. Bu yıl da yeni bir rekora daha imza atacağımızı düşünüyoruz. Çünkü vatandaşlarımız Bolu Belediyesi’ne, bizlere güveniyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak gerekli organizasyonları yaptık, vatandaşlarımız da bağışlarını yapmaya başladılar'' dedi. 

''Türkiye’de yoksulluk haritasını çıkartan tek belediyeyiz''

''Biz Türkiye’de yoksulluk haritasını çıkartan tek belediyeyiz. ‘Hangi mahallemizde, hangi sokağımızda kimler yaşıyor, yoksulluk derecesi nedir?’ diye bir çalışma yapmıştık. Hem muhtarlarımız hem mahalle imamlarımızdan gerekli bilgileri alarak haritayı çıkarmıştık. Bu yoksulluk haritası doğrultusunda da her gün 2 bin kişiye sıcak yemek ulaştırıyoruz. Bu sıcak yemeği de kurban payları ve bağışlarıyla ulaştırıyoruz. Hesap ettiğimiz zaman ise Ramazan’daki iftar yemeklerini de ortaya koyarsak, bir yıl içerisinde yaklaşık 900 bin ile 1 milyon arasındaki vatandaşımıza sıcak yemek imkanını kavuşturuyoruz'' ifadelerine yer verdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir